Aktuellt

Adolf Lindgrens stiftelse har funnits sedan 1938 och delar ut delar ut stipendier och bidrag enligt Adolf Lindgrens testamente. Stiftelsen har 4 olika ändamål; jordbrukare, behövande, studerande och allmännyttig verksamhet.

Stiftelsen äger också en fastighet i centrala Örebro. Centralpalatset, som den kallas, byggdes 1913 av Adolf Lindgren och är idag klassad som ett byggnadsminne. Centralpalatset består av 60 lägenheter och 25 lokaler som förvaltas av stiftelsen.

Stiftelsen är nu inne i ett expansivt skede med många stora renoveringar på gång. Vi behöver därför under en period förstärka vår organisation med en ekonomiassistent/administratör.

Obs ansökningstiden har nu gått ut.

Läs mer om tjänsten här

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.