Just nu söker vi

Fastighetsskötare/assistent till Adolf Lindgrens stiftelse

Som en pärla mitt i Örebro ligger Centralpalatset. Den byggdes av Adolf Lindgren 1913 och var en av dåtidens mest påkostade byggnader. Idag arbetar stiftelsen med att förvalta husets kulturella och historiska värde och har också förmånen att kunna dela ut stipendier och bidrag till jordbrukare, behövande, studerande och allmännyttig verksamhet.

Adolf Lindgrens stiftelse söker en fastighetsskötare/assistent på heltid till det anrika Centralpalatset som är en hyresfastighet med 60 lägenheter och 25 lokaler.

Tillsammans med VD jobbar du med att förvalta och administrera hyresfastigheten. Du erbjuds ett varierande och självständigt arbete med mycket eget ansvar.

I rollen som fastighetsskötare/assistent har du i huvudsak ansvar för tillsyn och skötsel av fastighetens inre och yttre miljö samt för administration kring hyresgäster och flyttar.

Arbetsuppgifter

• Ta emot och följa upp felanmälan

• Kontakt med entreprenörer och hantverkare

• Ronderingar och tillsyn

• Felsökning

• Enklare reparationer och underhåll samt städ

• Visning och besiktning av lägenheter

• Nyckelhantering

• Svara i telefon, ta emot besökare på kontoret

• Administrera intresseanmälningar

• Administrera lägenheter, lokaler och hyror mm i fastighetssystemet

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Då vi är en liten organisation får du vara beredd på att rycka in på det mesta som dyker upp.

Personliga egenskaper och erfarenhet
För att lyckas i denna roll krävs att du har erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik. Har du utbildning inom området är det meriterande.

Du behöver ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet. Har du administrativ erfarenhet är det meriterande. Du behöver ha B-körkort.

Du är en social person som gillar att träffa människor eftersom du kommer att ha mycket kontakter med hyresgäster och entreprenörer. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och också ta initiativ till förbättringar. Du har ett tekniskt intresse ihop med en administrativ ådra. Om du dessutom är intresserad av kulturhistoria och gamla byggnader är detta jobbet för dig.

Tillträdesdatum:
Snarast efter överenskommelse.

Villkor
Heltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta VD Jenny Ågren, tel. 019-104062 eller jenny@adolflindgren.se.

Ansökan med CV och personligt brev sänds till e-post: jenny@adolflindgren.se

Sista ansökningsdatum är den 30 september. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas tidigare.