Aktuellt

God fortsättning och hoppas ni alla har haft en fin start på det nya året.

Vi på stiftelsen ser fram emot 2022 och är i full gång med nya projekt och föreberedelser. Det är mycket som händer i centralpalatset och vi har påbörjat nästa etapp av tak-och fasadarbeten på Olaigatan, vi är i full gång och fortsätter renovera lägenheter i fastigheten och förbereder inför årets ansökningsperioder.

Nytt för i år är även att vi ingått ett avtal med Per Erikssons stiftelse där vi kommer att driva, förvalta och utveckla stiftelsen. Vi kommer att gå ut med mer information inom kort och vill tipsa dig om att hålla utkik på våra sociala kanaler. Sedan vill vi informera om att ni är fortsatt välkomna att höra av er till oss via växeln vardagar mellan 8:00-12:00 på 019-611 86 44, samt via mejl på info@adolflindgren.se.

Ha en härlig vecka!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.