Aktuellt

Vi vill nu informera om att det är sista dagen imorgon den 30/4 att ansöka om bidrag om du är mindre eller medelstor jordbrukare i Örebro län. Den 1 maj öppnar vi ansökningsperioden för Adolf Lindgrens Jordbrukspris – Årets inspiratör inom hållbarhet och innovation. Detta är en ny satsning och är en helt separat ansökningsperiod där alla mindre och medelstora jordbrukare kan skicka in en ansökan, oavsett om du sökt bidrag eller inte.

Läs gärna mer om priset och se till att skicka in din ansökan i tid. Ansökningsperioden för Adolf Lindgrens jordbrukspris är mellan den 1 maj-30 maj.

Ha en fin valborgsmässohelg!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.