Aktuellt

Vi vill passa på att önska er alla en fin sommar. Under sommaren kan du som är studerande redan nu se över vad du behöver skicka in för bilagor och dokument i din ansökan, det är lika bra att vara ute i god tid och skicka efter ett personbevis och adresshistorik från skatteverket. Gå gärna in via länken och läs mer om hur du går tillväga med din ansökan på https://www.adolflindgren.se/stipendium/studerande/.

Den 22 augusti öppnar ansökan för studerande och vi finns tillgängliga om ni har några frågor. Om du har andra frågor eller funderingar som dyker upp under sommaren kan du fortfarande mejla oss på info@adolflindgren.se eller slå oss en signal på telefonnummer 019-611 86 44.

Njut av värmen, sol och bad och ha en fantastisk sommar!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.