Aktuellt

Nu är det inte långt kvar tills ansökningsperioden för studerande öppnar den 22 augusti. Du som är studerande på gymnasial nivå eller eftergymnasial nivå (Yrkeshögskola, högskola eller universitet) är varmt välkommen att ansöka. Iår är ansökningsperioden mellan den 22 augusti och 23 september. Kom ihåg att du redan nu kan gå in och hämta de dokument du behöver bifoga i din ansökan. På skatteverkets hemsida kan hämta ut ett personbevis och adresshistorik och via din studenportal kan du ladda ner de studieintyg vi efterfrågar till din ansökan.

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar kring ansökan eller ansökningsprocessen!

Ha en fortsatt fin vecka.

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.