Aktuellt

Nu är ansökningsperioden för studerande stängd för i år och vi är glada över att vi fått in så många ansökningar. Det är jätteroligt att se att ni är många som interagerar med oss på sociala medier och sprider ordet vidare, stort tack för det. Vi kommer att utgå med besked till sökande i december när beslut är fattat.

Nu är det hög tid för nästa ansökningsperiod där du som är behövande kan ansöka om bidrag. Från och med måndagen den 3 oktober kan du ansöka om bidrag hos oss. Ansökningsblanketten och mer information kan du läsa under fliken behövande. Ansökningsperioden sträcker sig till den 13 november och vi finns tillgängliga att svara på frågor/funderingar som dyker upp. Du ansöker via pappersblanketten och lämnar in den till oss på stiftelsen innan den 13 november.

I övrigt är det fullt upp med projekt och ansökningsperioder för oss på stiftelsen. Vi ser fram emot hösten och allt den har att erbjuda och får passa på att önska dig en fin höst!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.