Aktuellt

Fram till fredagen den 10 mars kan du som är jordbrukare i Örebro län ansöka om jordbrukarbidrag från oss. Om du genomfört en investering eller projekt som bidrar till förbättring eller rationalisering av din rörelse är du varmt välkommen att ansöka om bidrag från oss. Projektet ska utföras inom en tre års period och kan omfatta ansökningsåret, året innan och efter ansökningsåret. Om en vecka stänger ansökningsperioden, tveka inte på att skicka in en ansökan!

Exempel på investeringar kan vara uppförande av ekonomibyggnad, inköp av avelsdjur, maskiner, redskap och utsäde. Det kan även vara åtgärder eller utförande av nyodling som förbättrar jord, bete eller markförhållanden. Åtgärder som främjar hemslöjd, fiske och höns-och biskötsel samt fruktodling och trädgårdsodling kan även vara exempel på investeringar du kan söka bidrag för.

Tveka inte på att kontakta oss om det dyker upp frågor om kriterium för att ansöka eller själva ansökningsförfarandet. Vi finns tillgänglig på mejl och telefon under kontorstider måndag-fredag.

Ha en fin helg!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.