Aktuellt

Imorgon öppnar ansökningsperioden för Adolf Lindgrens jordbrukspris 2023. Under 2022 instiftades priset och det är nu andra ansökningsperioden som går av stapeln. Vi vill tipsa alla jordbrukare i länet att ansöka om ni genomfört en satsning eller ett projekt i er verksamhet som på något sätt främjar innovation och/eller hållbarhet. Projektet behöver vara slutfört för att vi ska kunna bedöma effekterna av det men det möjliggör även att du kan fundera över olika rationaliseringar eller insatser du genomfört i din verksamhet. Det kan vara stora som små satsningar och vi hoppas att vi får in många ansökningar!

Mellan den 1 april-28 april kan du ansöka till jordbrukspriset och ansökan sker digitalt på vår hemsida. Läs gärna mer under fliken jordbrukare och ansök direkt genom att klicka här. Vi finns tillgängliga om du har frågor eller funderingar om ansökningsförfarandet, riktlinjer eller ditt projekt.

Ha en fin helg!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.