Aktuellt

Ansökningsperioden för studerande stipendium är öppen för er som studerar på gymnasie-eller universitetsnivå. Du ansöker enkelt digitalt via vår hemsida och tveka inte på att kontakta oss vid frågor/funderingar som dyker upp. Ansökningsperioden är öppen till och med den 22 september.

Vi finns tillgängliga på mejl info@adolflindgren.se eller på telefon 019-611 86 44 om du har några frågor eller funderingar som dyker upp i koppling till din ansökan eller ansökningsförfarandet.

Du som studerar på heltid och är eller har varit bosatt i Örebro län i minst fem år kan ansöka om stipendium. Förutsatt att du är studerande och i övrigt uppfyller kriterierna kan du ansöka och du ansöker inte för något särskilt ändamål som studieresa eller dylikt. Du behöver heller inte vara högpresterande för att kunna ansöka utan alla som studerar och i övrigt uppfyller kraven kan ansöka om stipendium.

Ha en fortsatt fin vecka och återkom vid frågor/funderingar!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.