Aktuellt

Hej på er alla,

Hoppas ni haft en härlig start på våren. Vi har nu stängt ansökningsperioden för att ansöka om jordbrukarbidrag och arbetar för närvarande med att handlägga alla inkomna ansökningar. Tack till dig som skickat in en ansökan. Om ungefär en månad, närmare bestämt den 1 april, öppnar vi upp ansökningsperioden för Adolf Lindgrens Jordbrukspris. Om du som jordbrukare genomfört ett projekt i din verksamhet som på något/flera sätt främjar hållbarhet och innovation, tveka inte på att skicka in din ansökan!

Det kan vara projekt eller insatser av olika omfattning och som bidrar till förändring, rationalisering eller inspiration för andra jordbrukare. Läs gärna mer under fliken jordbrukare och kontakta oss om det dyker upp funderingar om ansökningsförfarandet eller frågetecken kring ditt projekt. Priset har utdelats till två vinnare sedan det instiftades.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan mellan den 1 april-31 maj 2024.

Vi får önska dig en fortsatt fin vecka!

Begin typing your search above and press return to search.
Select Your Style

You can choose the color for yourself in the theme settings, сolors are shown for an example.